Cookies help us delivering our services on fightcancer.igive.iraiser.eu. If you keep browsing this website, you are accepting our use of cookies for statisitic purpose and social network functionalities.

Close

Fisherman's Friend Strongmanrun NL obstacle Maeva Labega met Dojo Burning Heart Hilversum

 

5 168.50 €

raised so far. Fundraising target 750 €

689%

project
over

6

donations

Share this fundraising page

Project
Team
Donations
Blog
Comments

Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Ik ben herstellende van baarmoederkanker met uitzaaing en na 1 1/2 jaar ben ik er nog niet helemaal. Chemos, bestralingen, operaties, stoma en veel ups en down! Ik deed asn kickboksen 4/5 x in de week en dit heeft er voor gezorgd dat ik het traject sterk in ging. Helaas door complicaties liep het anders. Vorig jaar liep ik de loop te vroeg en ging snel bergafwaarts . Maar nu kom ik terug en sterker. Loop nog steeds bij het AVL ivm wat tegenslagen maar we gaan door! . Ik ben er nog, Maar er overlijden nog steeds mensen aan kanker. Vandaar er nog meer geld nodig is voor onderzoek .Via deze weg maak ik er ook gebruik van om te zeggen " doe een uitstrijkje" heb je angst? Spreek hem uit maar ga wel!!!!

Wat is jouw doel?
Mijn doel is geld In te zamelen boor Fight cancer /KWF en over een 1 jaar mee te doen met grote/aktieve/ extreme sportevenement met meerdere mensen. Ik wil niet alleen geld ophalen maar ook mensen met kanker of kanker gehad hebben te laten zien en mee te nemen in de sportevenementen en andere aktiviteiten . Laten voelen sporten/bewegen helpt en geeft je energie!!! Genezen van kanker is een zware strijd! Fight cancer sluit aan bij mijn doelen. En hopen op nog meer evenementen om geld in te zamelen voor meer onderzoek em de strijd tegen kanker!!!

Wil je nog iets toevoegen? Wil je een anekdote delen?
WHAT DOESN'T KILLS YOU MAKES YOU STRONGER  !!!   DOJO BURNING HEART Jerry en Daphne de Jong en Friends het hele proces zijn ze er al voor me!. En helpen mij weer terug op krachten te komen.Met DOJO BURNING HEART ga ik deze run lopen.Hopen op zo veel mogelijk mensen ( fighters) die met ons meelopen!!!! 

En natuurlijk nog meer geld voor FIGHT CANCER op halen!!!!

 

See all
  • 10/06/2016

    Maeva Labega

    Teamcaptain
    (Team creator)

See all

19/09/2016

Jerry de Jong (Sportschool Burning Heart)

5 073.50 €

10/09/2016

Annemieke Vos

50 €

Succes met de stichting Fight Cancer! Je bent een topper Maeva!

29/08/2016

Monica Castein

20 €

29/06/2016

v v. d.

15 €

Zet m op, Topper! Beat it!

10/06/2016

Ingvild Hogewoning

5 €

Zet hem op! En je hoeft niet altijd de sterkste te zijn. Buddy trainee van je zus

10/06/2016

Yvjonne Borst

5 €

Succes je bent een kanjer
See all

Add a new comment

See all