Cookies help us delivering our services on fightcancer.igive.iraiser.eu. If you keep browsing this website, you are accepting our use of cookies for statisitic purpose and social network functionalities.

Close

Scoren voor Fight Cancer

  by Wendy Groenewegen

3 446.59 €

raised so far. Fundraising target 2 500 €

137%

project
over

25

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Blog
Comments
Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Op 13 augustus spelen de dames van RKDEO en DSVP de 2e editie van 'Scoren voor Fight Cancer'. De opbrengst van dit duel komt ten goede aan Fight Cancer. De wedstrijd begint om 14:30 uur en duurt 2 x een half uur. De entree is 2,50 Iedereen die ons doel en de stichting een warm hart toe draagt, kan een financiële bijdrage doen! Dat kan op verschillende manieren:
- Een eenmalige donatie
- Doneren per gescoord doelpunt
- Deelname loterij
Na afloop sluiten we de dag af met een borrel en worden er leuke prijzen verloot!

Wat is uw doel?
Iedereen heeft met kanker te maken. Het is te makkelijk om niets te doen, dus kom in aktie. We willen mensen enthousiasmeren en zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Stichting Fight Cancer. Streefbedrag 2.500,- Kortom fight!

Why fight?
• Één op de drie mensen krijgt kanker.
• In totaal krijgen in Nederland meer dan 100.000 mensen per jaar kanker.
• Dit zijn 11 mensen per uur!

Wil je nog iets toevoegen? Wil je een anekdote delen?
Twee jaar geleden zijn wij, Gladys en Wendy, begonnen met Scoren voor Fight Cancer. Kort daarna verloren wij beide een ouder aan deze verschrikkelijke ziekte. Dit heeft ons alleen maar aangemoedigd om door te gaan. Dit wordt een terugkerend event, waarin we vooral heel veel lachende gezichten willen zien!
See all

20/11/2016

Gladys Simonis

148.45 €

Wedstrijdbal Joop + donatie Gladys

15/08/2016

Fred Schilperoort

50 €

Donatie Fred Olympic experience 2016

15/08/2016

Fred Schilperoort

1 620 €

Helemaal top

15/08/2016

Rianne van de Sande

25 €

Hey meiden, het blijft een mooi initiatief en wat een hoog bedrag binnengehaald. Toppers :)

15/08/2016

Laura Beckers

25 €

15/08/2016

Wendy Rietveld

30 €

Na een mooie dag nog de beloofde extra donatie van de coach

13/08/2016

Titia Slikkerveer

25 €

13/08/2016

André en Anita Overmeer

20 €

Top dat jullie dit doen!!

11/08/2016

M.E. Molina

35 €

11/08/2016

Wim de Bruijn (SV RKDEO)

200 €

See all
 • Wendy Groenewegen

  Teamcaptain

  01/08/2016

  Het programmaboekje is gedrukt... dank aan Vandeez!

  Wow.. trots zijn wij op ons programmaboekje! Wij danken Vandeez voor de opmaak ervan. Het boekje heeft prachtige foto's, de logo's van de grootste sponsors en alle informatie over onze grote dag.  Drukkerij Van de Sande uit Nootdorp heeft voor het drukwerk gezorgd. Ook super bedankt!  

 • Wendy Groenewegen

  Teamcaptain

  28/07/2016

  Goalkeeper BV sponsort € 500,-!

  Wow wat een bedrag! Onze dank gaat uit naar Goalkeeper BV voor het sponsoren van het geweldige bedrag van € 500,- . Goalkeeper BV is een organisatie adviesbureau dat met management- en consultancydiensten organisaties verbetert en ondersteunt bij het inrichten, implementeren en uitvoeren van procesmanagement en integrale projectbeheersing. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.goalkeeperbv.nl 

  Op dit moment zijn we aardig op weg naar ons streefbedrag van € 2.500,- en we zijn pas net begonnen! 

   

 • Wendy Groenewegen

  Teamcaptain

  13/07/2016

  ADO Den Haag vrouwen sponsoren wedstrijdshirt

  Wat een geweldig nieuws!  De ADO Vrouwen stellen een roze wedstrijdshirt beschikbaar voor de Scoren voor Fight Cancer loterij. Na de benefietwedstrijd vindt de loterij rond 16.30 uur plaats in de kantine van RKDEO onder het genot van een hapje, drankje en muziek.Voor een klein bedrag kun je schitterende prijzen winnen, waaronder dit wedstrijd shirt.

  Op de foto zie je oud RKDEO speelster Carmen Simonis schitteren in dit shirt. 

  Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal en Fight cancer zijn vorig jaar al een samenwerking aangegaan om samen een vuist te maken tegen kanker. De samenwerking moet aanzetten tot beweging en geeft een invulling aan de maatschappelijke betrokkenheid van ADO Den Haag Vrouwen. Fight Cancer staat dan ook op de achterkant van het wedstrijdshirt

 • Wendy Groenewegen

  Teamcaptain

  28/06/2016

  DJ Marvinski is er ook bij!

  Op 13 augustus worden we, net zoals twee jaar geleden, zowel op het veld als in de kantine weer verwend met allemaal lekkere dansplaatjes! De bezoeker kan, net als bij de 1e editie, voor 1 euro een nummertje aanvragen.. Maar ja bij wie?

  Hij is onder andere bekend van de Delftsche Helden, hij heeft het afgelopen seizoen vele malen het dak eraf gedraaid bij SV Den Hoorn en Wippolder en maakt (bijna) ieder weekend in vele cafés er een groot feest van..! Over wie hebben wij het?

  Uiteraard over DJ Marvinski!! Super tof dat je ons initiatief steunt en wij zijn er klaar voor om ook bij RKDEO het dak eraf te draaien!

See all

Add a new comment

See all