Cookies help us delivering our services on fightcancer.igive.iraiser.eu. If you keep browsing this website, you are accepting our use of cookies for statisitic purpose and social network functionalities.

Close

Tandemcycling 4 cancer

 

75 €

raised so far. Fundraising target 10 000 €

0%

191
days left

2

donations

Share this fundraising page

Project
Team
Donations
Blog
Comments
Waarom kom je in actie voor Fight cancer?
We zien dat veel mensen gefeliciteerd worden met hun “schoonverklaring” en dan nog een lange weg te gaan hebben naar weer fit worden. In de strijd om om te leren gaan met datgene wat je ingeleverd hebt of het fitheidslevel waarnaar je graag terug zou willen keren moet je niet alleen staan. Met onze “tandem-awareness-tour” willen we laten zien dat er mensen zijn om je een stapje verder te brengen, dat er mensen zijn die begrip hebben voor het chagrijn, leed, vermoeidheid en pijn wat er nog in zo’n herstellend lijf zit. Vanaf november 2017 bouwen we een half jaar lang naar deelname aan 24-cycling Zandvoort. Tijdens die 24-uurs rit zijn Dennis Smits en Michel van den Burg ieder captain van een racetandem. Zij nemen mensen achterop die herstellend of hersteld zijn van een kankerbehandeling of die namens iemand willen rijden. Uitdaging is om enkele bekende Nederlanders achterop de tandem te krijgen voor een rit van een uur. De metafoor met een kankerbehandeling die Dennis en Michel willen leveren is om 24 uur te gaan rijden op twee tandems, daar goed voor te trainen, na te denken over wie hen daarbij kan steunen en tegelijk niet helemaal te kunnen overzien hoe zwaar ze het gaan krijgen, of ze het uit kunnen rijden en hoe lang het zal duren voor ze ervan hersteld zijn.

Wat is je doel met je actie?
Landelijk en regionaal aandacht genereren voor van kanker herstellende mensen. Van kanker herstellende mensen laten merken dat er mensen zijn die je willen helpen om " er weer bovenop te komen" Geld inzamelen voor Fight Cancer

Wilt je nog iets toevoegen? Wilt je een anekdote delen?
Wat gaan we doen: We gaan met gesloten beurzen zaken doen. Er wordt door Dennis en Michel geen geld uitgegeven, behalve voor eigen onderhoud, en ook geen geld geïncasseerd. We gaan sowieso rijden, het streven is met 40 rijders achterop. Wat gaan we niet doen: We gaan niet proberen een kilometer- of aantal ronden-doel te halen. Vorig jaar reden we ruim 400 kilometer tijdens de 24-uurs. Dat was zonder tandem en zonder de onberekenbare factor van de vermogens van de meerijder. Het doel is samen rijden en samen aandacht genereren.
See all
 • 12/01/2018

  Michel van den Burg

  captain tandem 1
  (Team creator)

 • 18/01/2018

  Jessica van Sluijs

  pr en sportmassage

 • 19/01/2018

  Nicole Oomen

  support tandem 1

 • 19/01/2018

  Will Simons

  voeding en support

 • 20/01/2018

  Dennis Smits

  captain tandem 2

 • 25/01/2018

  Trommelen Tweewielers

  Wouter, onderhoud tandems

See all

15/02/2018

Hans van Bragt

25 €

12/01/2018

Michel van den Burg (Snow Eventures)

50 €

Het begin is gemaakt! In januari tandems in ontvangst nemen, en dan heel veel mensen achterop? Cannondale, Trommelen tweewielers, A&R promotions, Circuit Zandvoort, Maarten van der Weijden, alvast bedankt!
See all

Add a new comment

See all