Cookies help us delivering our services on fightcancer.igive.iraiser.eu. If you keep browsing this website, you are accepting our use of cookies for statisitic purpose and social network functionalities.

Close

Omzet(deel)voor Fight cancer

  by Rob Theunissen

1 655 €

raised so far. Fundraising target 1 655 €

100%

project
over

1

donation

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Blog
Comments
Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
In totaal krijgen in Nederland meer dan 100.000 mensen per jaar kanker. Iedereen heeft wel een persoon in zijn of haar omgeving met kanker, zo heb ook ik helaas meerdere mensen verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik wil hier iets aan doen, zorgen voor een verandering of in ieder geval hiervoor in actie komen. Er is nog steeds veel onderzoek nodig. Ik hoop ooit mee kunnen maken dat deze ziekte geen dodelijke ziekte meer zal zijn. Dat zal veel leed besparen. Opstaan en naar bed gaan met de ziekte kanker en iedere dag weer de strijd aangaan is mensonterend.

Wat is uw doel?
Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ Lever ik mijn bijdrage aan de strijd tegen kanker. Ik steun de stichting Fight cancer. Dit is een jonge en eigenzinnige stichting die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Fight cancer wil iets doen aan de schokkende aantallen en daarom is wetenschappelijk onderzoek en preventie zo belangrijk. Door kankeronderzoek te doen, kan er een oplossing gevonden worden. Samen met Fight cancer zet ik mij in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn! Als freelance veranderprofessional doe ik diverse opdrachten voor verschillende bedrijven. Mijn actie bestaat er uit dat ik jaarlijks een deel van mijn omzet doneer aan deze stichting.

Wil je nog iets toevoegen? Wil je een anekdote delen?
See all

25/04/2016

Rob Theunissen (R2Consulting)

1 655 €

See all

Add a new comment

See all